Menu

Διαφορετικές θεραπείες για τη θεραπεία της διαταραχής ύπνου

Δεν υπάρχει καμία καθολική θεραπεία για τις διαταραχές του ύπνου. Νωρίτερα από οποιαδήποτε θεραπεία για τη διαταραχή του ύπνου μπορεί να είναι οριστική, θα πρέπει να εξεταστείτε και να εξεταστείτε για να μάθετε από τι τύπο διαταραχής πάσχετε. Μπορείτε να βοηθήσετε το γιατρό σας κρατώντας κάποιες σημειώσεις για τα σημάδια που αντιμετωπίζετε και κρατώντας κάθε περιεκτική πληροφορία που μπορεί να τον βοηθήσει να αποφασίσει τον λόγο. Ορισμένα προβλήματα ύπνου αντιμετωπίζονται με την αλλαγή ρουτίνας ύπνου και ορισμένων οικολογικών παραγόντων. Κάποιοι άλλοι είναι πιο διεισδυτικοί και χρειάζονται πλήρη διάγνωση και διαφορετικά είδη θεραπειών, συμπεριλαμβανομένου του να αγοράστε provigil στην ελλάδα.

 

1643.jpg

 

Συχνά, η αϋπνία αντιμετωπίζεται με αλλαγές στην καθαριότητα του ύπνου. Περιορίστε την πρόσληψη καφεΐνης και ασκηθείτε σωστά. Πρέπει να εφαρμοστεί μια κανονική ρουτίνα ύπνου. Σε περίπτωση που η κατάσταση σχετίζεται με κάποια άλλη ασθένεια, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί για να θεραπευτεί η αϋπνία. Τα σημάδια μπορούν να εξαφανιστούν ή να μειωθούν δραστικά μετά τη θεραπεία της άλλης ασθένειας. Τα ηρεμιστικά χρησιμοποιούνται μόνο για μικρό χρονικό διάστημα και άλλα φάρμακα όπως εσείς αγοράστε modafinil συνταγογραφούνται από έναν ειδικό εάν η κατάσταση είναι χρόνια.

 

Οι ασθενείς που αισθάνονται πόνο από άπνοια κανονικά πρέπει να έχουν κάποιο είδος ιατρικής συμμετοχής για να μειώσουν ή να θεραπεύσουν τα συμπτώματα. Η απώλεια βάρους προτείνεται σε όποιον είναι παχύσαρκος. Κανονικά παρέχονται συσκευές που βοηθούν στην αναπνοή ενώ κοιμάστε. Η επέμβαση είναι μια εναλλακτική λύση για όλους τους ασθενείς που έχουν καταστάσεις όπως διευρυμένες αμυγδαλές. Sleeping φάρμακα όπως εσείς αγορά modafinil ελλάδα by checking τιμή modafinil ελλάδα δεν πρέπει να λαμβάνονται καθώς μπορούν να εμποδίσουν τον πάσχοντα να ξυπνήσει καθώς και να συνεχίσει την αναπνοή.

 

Τα προβλήματα του κιρκαδικού ρυθμού προκαλούνται λόγω ακανόνιστων σταδίων ύπνου. Τα άτομα που ταξιδεύουν συχνά ή εργάζονται νυχτερινή βάρδια συνήθως αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους διαταραχές καθώς οι ώρες αφύπνισης και ύπνου τους δεν είναι φυσιολογικές ή αλλάζουν γρήγορα τις ζώνες ώρας τους. Η θεραπεία του έντονου φωτός γίνεται μια κοινή θεραπεία για αυτές τις καταστάσεις. Μερικές φορές χρησιμοποιείται και μελατονίνη. Ωστόσο, δεν είναι πολύ ισχυρό βοήθημα ύπνου και δεν συγκρίνεται καν με την αποτελεσματικότητα της θεραπείας με έντονο φως.

 

Το ροχαλητό είναι απλώς θεραπεύσιμο εάν δεν είναι σημάδι άπνοιας. Οι ειδικοί λένε στους ασθενείς να κοιμούνται στο πλάι για υπέροχη αναπνοή. Το αλκοόλ και κάποια άλλα διεγερτικά πρέπει να αγνοηθούν. Ποτέ μην παίρνετε υπνωτικά χάπια ή κάποιο άλλο ηρεμιστικό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν φαρμακευτικά προϊόντα που έχουν συνταγογραφηθεί ειδικά για να βοηθήσουν το ροχαλητό και για αυτό μπορείτε να αγορά provigil σε απευθείας σύνδεση. Αυτά περιέχουν ρινικά σπρέι, ταινίες αναπνοής και συσκευές που βοηθούν στο να παραμείνει ανοιχτός ο αεραγωγός.

 

Η ίδια η ναρκοληψία δεν έχει θεραπεία αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με φαρμακευτική αγωγή. Οι υπνάκοι κατά τη διάρκεια της ημέρας συνιστώνται για να εξαλείψουν μερικές αιτίες της ναρκοληψίας υπνηλίας. Ένας ειδικός θα συστήσει συχνά ένα διεγερτικό όπως το Ritalin για να βοηθήσει τον πάσχοντα να είναι πιο προσεκτικός όλη την ημέρα. Γίνονται νέα διεγερτικά, τα οποία είναι λιγότερο εθιστικά, αλλά είναι αποτελεσματικά για να κρατήσουν σε εγρήγορση κάποιον με ναρκοληψία. Τα αντικαταθλιπτικά προτείνονται για την αντιμετώπιση της απώλειας ελέγχου των μυών. Οποιοσδήποτε τύπος διαταραχής είναι αποκλειστικός με το δικό του σύνολο σημείων. Η θεραπεία εξαρτάται πλήρως από τη σκληρότητα της κατάστασης και τον λόγο.

 

Go Back

Comment